Vitriinkapp – Art Deco

260.00

Vitriinkapp on elegantse ajastu peegel, mis kehastab Art Deco perioodi rafineeritud ilu ja traditsioonilise Briti mööbli stiili.  Kaunis vitriinkapp, mis järgib armastatud “Queen Anne” stiili, toob esile 19. sajandi lõpu ja 20. sajandi alguse esteetika võlu ja suursugususe. Iseloomulikud cabriole-jalad ja peenelt laineline esiosa lisavad kapile ainulaadse ja ajatu ilme, mis sobib igasse interjööri

Saadavus: 1 laos

Vitriinkapp on elegantse ajastu peegel, mis kehastab Art Deco perioodi rafineeritud ilu ja traditsioonilise Briti mööbli stiili.  Kaunis vitriinkapp, mis järgib armastatud “Queen Anne” stiili, toob esile 19. sajandi lõpu ja 20. sajandi alguse esteetika võlu ja suursugususe. Iseloomulikud cabriole-jalad ja peenelt laineline esiosa lisavad kapile ainulaadse ja ajatu ilme, mis sobib igasse interjööri.

Kapi puhas ja lihtne vorm sobib suurepäraselt pähklipuu pinnaga, pakkudes harmoonilist ja tasakaalustatud välimust, mis rõhutab materjalide loomulikku ilu ja tekstuuri.

Heas seisukorras vitriinkapp peidab endas lugu minevikust, olles samal ajal väärikas ja ajatu lisand tänapäevasesse koju.  Vähene kosmeetiline kulumine lisab kapile iseloomu. Kapil võti ja lukk töötab.

  • kõrgus 114,5 cm
  • laius 62,5 cm
  • sügavus 31 cm